Incepe o afacere cu produse din China - ROMASIA

Incepe o afacere cu produse din China

China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din intreaga lume. Asta pentru ca pretul produselor importate din China este cu mult mai mic decat ar putea clientii sa le achizitioneze din tarile lor.

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, te vor ajuta sa demarezi activitatea profesionala a firmei tale cu aproape 50 % mai putin din bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Oferim servicii de consultanta import China personalizate, prin solutii si suport specifice proiectului respectiv, tinand cont de nevoile si dorintele clientilor.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: de la identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat.

Doresti sa beneficiezi de o paleta larga de producatori care sa iti ofere produse de calitate? Iti punem la dispozitie o gama de producatori consacrati, indifierent de produsul dorit! Garantam preturi corecte si competitive si produse de calitate in conformitate cu standardele europene.

Asadar, firma noastra te poate ajuta sa importi toate produsele dorite din China, iar astfel investitia facuta se va merita pe deplin.

Firma noastra specializata in import China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

                          

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.