Intampina vara cu noi accesorii din China

Te gandesti sa importi accesorii direct din China?

Esti deja cu un pas inaintea multora, avand in vedere gama variata de produse pe care o poti achizitiona direct de acolo, la cele mai bune preturi.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: genti de plaja, prosoape de plaja, rogojine, imbracaminte de vara, incaltaminte de vara, papuci de plaja,  costume de baie, ochelari de soare, palarii de soare, accesorii vara, bijuterii, mingi de plaja, colace, saltele gonflabile, etc

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii China, importul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

          

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.