preload

Romasia
Logistica – Transportul international de marfuri

Logistica – Transportul international de marfuri

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on February 09, 2018 at 04:12 AM

 

Solutiile noastre logistice end-to-end pornesc din momentul in care produsele parasesc fabrica pana cand ajung in mainile clientului. Activitatile noastre sunt axate pe mutarea comenzilor / produselor intr-un mod cat mai eficient si cu costuri cat mai mici pe intreg lantul de aprovizionare.

Fiecare transport international de marfuri din China se realizeaza in functie de nevoi.

 

Transport Aerian

Adunam marfa de la orice furnizor din China in depozitul nostru si oferim transport aerian in partide de marfa, cu vama inclusa, la Otopeni. Prin parteneriatele dezvoltate si prin volumele de marfa transportate, putem oferi costuri competitive pentru livrari by air. Nu prestam servicii de coletarie.

 

Transport Special

Putem oferi transporturi speciale, inclusiv catre depozitele Amazon din SUA, precum si orice alte proiecte speciale.

 

Transport Containerizat

De oriunde din China va preluam marfa si ne ocupam de toate etapele importului si transportului – inclusiv operatiuni vamale sau transporturi locale, pana in depozitul dvs. Toate costurile la vedere, simple si clare! Asiguram transport atat cu container 20’’ – 26 mc, cat si pe container 40’’ – 68 mc, precum si orice alte proiecte special.

 

Serviciu de Grupaje/Transport La MC

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa* pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti! In acest mod, aveti un cost absolut clar si transparent si va puteti face calculele legate de import extreme de simplu. In plus, preluam intreg procesul vamal si va importam marfa, fara ca dvs sa mai aveti vreun contact cu autoritatile.

*Suma fixa – In functie de cantitate si tipul marfurilor. In aceasta suma intra absolut toate costurile (export, navlu, vama, manipulari, transporturi locale, descarcari etc) FARA taxe vamale si TVA, care sunt costuri in sarcina clientului.

 

De asemenea ne ocupam pentru Dvs de : consultanta import Chinalogisticaidentificare furnizoristudii de piatacontrol de calitate.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »