Marfa personalizata din China

ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi toata gama de produse promotionale, la cele mai bune preturi.

Importul de produse din China ofera avantajul branduirii produselor achizitionate, transformarii lor in branduri proprii. Este o oportunitate accesibila si clientilor mici sau celor care sunt la inceputul afacerilor din China.

Indiferent daca sunteti un comerciant, aveti un magazin online sau un simplu om de afaceri ce ofera diferite servicii, veti dori ca brandul dvs sa iasa in evidenta mai mult decat concurenta. Scopul final este acela de a face oamenii sa se gandeasca la brandul dvs sau la compania dvs atunci cand sunt gata sa cumpere un produs sau isi doresc un serviciu pe care il oferiti.

Cea mai frecventa modalitate de branduire este imprimarea logo-ul, a design-ului propriu pe eticheta sau ambalaj.

In situatia in care fabrica poate asigura imprimarea amblajului peronalizat, se pune la dispozitia acesteia conceptul/ilustratia, create de regula de un designer.
In cazul în care furnizorul de marfuri nu poate asigura personalizarea ambalajul, se cauta un furnizor de ambalaje pentru imprimarea designului dorit. Din ratiuni de rentabilitatea acesta trebuie sa fie amplasat in apropierea fabricii. In caz contrar se stabileste de comun acord costul livrarii ambalajului la sediul furnizorului de marfuri.

Serviciile noastre includ: identificare furnizor/cotatii pret, inspectii calitate/conformitate, transport-logistica, organizarea de vizite in China pentru a lua contact direct cu producatorii.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.