Masini de injectat mase plastice din China

Daca ai de gand sa importi utilaje de injectat mase plastice din China, ai ajuns la locul potrivit, deoarece, firma noastra poate sa te ajute cu toate serviciile de import din China.

Noi iti oferim servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: matrite de injectie, matrite injectie mase plastice, componente masini de injectat, echipamente finisare duze si blocuri calde, cilindri hidraulici, sneckuri, torpile, duze masini de injectie, micromasini de injectie, unitati bi-injectie, conveioare, benzi transportoare, separatoare, masini de injectie, sisteme de racire, alimentatoare, uscatoare, dozatoare, linii de reciclare, rezistente electrice, termocuple, duze cu inchidere, etc.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

                  

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.