Materiale art & hobby – Made in China

Esti plin de creativitate? Esti interesat sa pornesti o afacere in domeniul handmade?

Noi te ajutam sa achizitionezi toate materialele necesare din China.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: ace, brose, coliere, inele, margele, snururi, distantiere, inchizatori, lanturi, sarme, cercei, zale, catarame, nasturi, aplicatii, tinte, capse, cutii, pungi, pietre, charmuri, pandantive, masini de cusut, masini de brodat, panglici, pensule, vopsele, acuarele, unelte pictura, matrite, sabloane, cuttere, foarfece, etc.

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii China, importul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, ta asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.