Mostre marfuri din China - ROMASIA

Mostre marfuri din China

Utilitatea mostrelor pentru achizitiile si importurile de marfuri din China este unanim recunoscuta de catre marea majoritate a celor implicati in afaceri China.

Pe de alta aparte, daca cineva se asteapta ca furnizorii chinezi sa plateasca costul expedierii mostrelor la destinatar, se inseala!                                                                                                                                                                                                           De sunt atat de reticenti furnizorii chinezi privind livrarea mostrelor catre potentialii clienti?    In trecut, mulți străini au abuzat de practica de a solicita mostre cu transport in sarcina furnizorului. fara a materializa achizitii de marfuri. In prezent, marea majoritate a furnizorilor pot oferi mostre (ocazional nu) fara a suporta insa cheltuielile de transport.

Pentru situatiile in care mostrele sunt absolut necesare achizitiilor de marfuri din China, se poate cadea de acord cu furnizorul chinez asupra unui compromis echitabil. Astfel, mostrele pot fi expediate destinatarului care plateste costul transpotului iar contravaloarea acestuia se deduce din comenzile viitoare.

Cum functioneza? Pur si simplu destinatarul isi deschide un cont UPS sau DHL, astfel încât furnizorul chinez sa poata folosi datele contului pentru expedierea mostrelor catre destinatar, cu plata cheltuielilor de transport la destinatie. Este o solutie de preferat decat plata in favoarea furmizorului prin transfer bancar ( implica si taxe asociate transferului bancar international) in vederea acoperirii costurilor de transport.

Pentru detalii privind identificarea furnizorilor potriviti, expedierea mostrelor si achizitiile de marfuri din China va asteptam pe www.romasia.ro

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.