Motive pentru care sa lucrezi cu noi la importul din China - ROMASIA

Motive pentru care sa lucrezi cu noi la importul din China

Esti de parere ca marfa din China este la o calitate indoielnica? Sau poate ai fost inselat de un furnizor si ti-ai pierdut increderea? Faptul ca nu stii limba chineza transforma totul intr-un haos din care nu mai poti iesi? Sau poate ai auzit de alte firme care au facut importuri din China si totul a decurs bine. Ai ajuns unde trebuie. Echipa noastra este raspunsul la intrebarile tale.
Import din China.

De ce sa apelezi la serviciile Romasia?

Datorita experientei acumulate de-alungul anilor, ROMASIA se dovedeste a fi partenerul numarul 1 in relatia dintre importatori si principalii producatori din China. Portofoliul solid al firmei noastre nu reprezinta doar o carte de vizita, ci si garantia incheierii cu succes a oricarui contract de import China. Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul dumneavoastra, efectuat in conditii depline de siguranta.

ROMASIA ofera servicii import China este o companie total independenta, nefiind in nici un fel subsidiara a vreunui concern sau a vreunui producator din mediul economic chinez. Datorita acestui lucru, vei obtine din partea noastra un climat de afaceri absolut transparent, fara costuri ascunse si posibilitatea de a coordona comenzi de import China pe mai multe domenii.

Romasia firma import China va pune la dispozitie modalitati reale si palpabile de identificare a furnizorilor si producatorilor consacrati. Tocmai din acest motiv, iti propunem de la prima intalnire moduri de comunicare adecvate, pentru a intelege cat mai bine ceea ce tu, ca importator China, doresti sa obtii. Este unul dintre elementele pe care punem accent pentru a nu pierde nici o clipa din vedere specificatiile exacte.

Cum te poate ajuta Romasia?

PRIMESTI OFERTA COMPLETA– De la aprovizionarea cu marfuri, la verificarea si recomandarea furnizorilor, le facem pe toate. Ne ocupam de negocierile preturilor si intocmim contractele de vanzare. Echipa noastra va comanda bunurile de care esti interesat si va face controale de calitate si de procesul de import China. Ne asiguram sa primesti la usa produsele din Chinapentru care ai platit.

INCEARCA SERVICIILE NOASTRE– Iti poti permite tarifele noastre. La valoarea comenzii tale, adaugam un comision care variaza in functie de suma importului din China.

FOLOSESTE O ECHIPA EXPERIMENTATA SI SCAPA DE GRIJI– Importul din Chinaeste o afacere bazata pe incredere. Esti linistit doar cand stii ca o echipa de experti lucreaza in interesul tau. O echipa  care a intermediat zeci de importuri din China. Romasia are birouri in Bucuresti, Arad dar si in China – Yiwu si Guangzhou.

AI DE-A FACE CU PRODUCATORI, NU CU INTERMEDIARI – Problema cu unele site-uri este ca unii intermediari se dau drept producatori. Acestia se vor da drept furnizori in timp ce vor gasi cele mai ieftine preturi pentru produsele dorite insa la o calitate indoielnica. Si de aici incepe o serie nesfarsita de probleme: probleme de calitate si cotatii de pret umflate. Ne-am asigurat ca te vom pune in legatura cu producatori corecti.

PRODUSE DE CALITATE– Sa gasesti produse de calitate este cea mai mare problema cand vrei sa importi. Noi te vom ajuta sa identifici produsele de calitate de care ai nevoie, urmarind procesul tehnologic. Romasia colaboreaza cu inspectori de calitate din intreaga China. Astfel, ne asiguram clientii ca primesc la timp exact ceea ce au comandat.

SALVEAZA TIMP SI OBTINE REZULTATE MAI BUNE– Sa gasesti un furnizor potrivit si sa il verifici e un lucru aproape imposibil de la distanta. Asa sunt si negocierile cu fabricile. Echipa noastra este in contact permanent cu producatorii. Intr-un timp scurt membrii Romasia se pot intalni fata in fata cu reprezentantii fabricilor. Acest lucru imbunatateste comunicarea, creste viteza de procesare a comenzilor, iar problemele aparute pot fi rezolvate in ore, nu in saptamani.

REZOLVAM PROBLEMELE LA FATA LOCULUI– Cei mai multi consultanti te sfatuiesc cu privire la ce ai de facut. Insa cand o problema intervine, iti spun sa te descurci de unul singur. Noi nu oferim niciodata un astfel de raspuns. In cazul in care vor aparea probleme, ai nevoie de o echipa care sa mearga la fabrica si sa le rezolve.

PRETUL FINAL IL PRIMESTI INAINTE DE A PLASA COMANDA– Este grozav sa primesti un pret de la fabrica, insa care este costul total? Trebuie sa iei in calcul taxele de transport China, taxele de vamuire, si asigurarea. Romasia iti va oferi costul total inainte de a plasa comanda pentru ca tu sa iti controlezi eficient bugetul.

ECONOMISESTE PANA LA 50% PRIN CONTAINERELE PARTAJATE– La o evaluare a cantitatii marfurilor importante realizezi ca nu este suficienta incat sa incarce un container China. Nu este nici o problema. Alege grupajul de marfa si vei iesi in castig.


 

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.