preload

Romasia
O afacere pentru animalul de companie

O afacere pentru animalul de companie

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 06, 2017 at 10:24 AM

Pet-shop-urile s-au dovedit a fi unele dintre cele mai profitabile afaceri ale anului 2017. Si adevarul este ca majoritatea expertilor din mediul de business spun faptul ca acest trend se va mentine si anul urmator. Asa ca daca avem si pasiune pentru animale de companie si tot ce inseamna ingrijirea lor, atunci am putea sa incercam sa investim intr-o astfel de afacere.

E nevoie de foarte mare atentie la tipurile de produse si la conditiile de pastrare a acestora (umiditate, temperatura, termen de valabilitate). Deasemenea imaginea petshopului, modul de aranjare a marfii, ambianta conteaza foarte mult sau ajuta foarte mult in luarea deciziei de cumparare sau de alegere a serviciului oferit, de catre client.

Ne adresăm magazinelor specializate (pet shop), cabinetelor veterinare, crescătorilor, cabinetelor cosmetice, magazinelor online, cluburilor de echitație și oricăror alte puncte de comercializare a produselor ce se adresează animalelor de companie.

O parte din produsele pe care le puteti aduce in tara, prin intermediul Romasia: cuști, zgărzi, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, imbracaminte, jucării, jocuri educationale, articole de igiena, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă, articole de acvaristica, teraristica si iazuri, produse pentru pasari si rozatoare, produse dedicate echitatiei (harnasament, produse de igiena si ingrijire, echipament de protectie pentru calaret.

Sprijinim clientii nostrii in achizitionarea de produse destinate animalelor din China, asiguraram transportului, vama – absolut tot din China pana in curtea clientului.

Daca doriti sa importanti produse destinate animalelor sau alte produse din China, va stam la dispozitie , tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret din China , solutii de transport China si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »