O noua afacere profitabila

 

Despre domeniul metalurgic se poate spune ca este extrem de popular, aplicabilitatea sa fiind o necesitate. Metalul este un material versatil si rezistent, ce se regaseste in diferite forme si poate fi prelucrat pentru crearea diferitelor produse.

Fie că este vorba de afaceri de familie cu tradiţie sau de startup-uri noi, există multe firme care s-au impus cu produsele şi serviciile lor pe pieţele din întreaga lume.

Asa ca, daca deja esti hotarat sa importi masini de prelucrare a metalului, alege sa aduci marfa direct din China, vei economisi multi bani, iar astfel vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Iti enumeram doar o parte din produsele pe care le poti aduce in tara, prin intermediul Romasia: strung metal China, strung cu ax conducator China, centru de prelucrare China, strung cu surub de ghidare China, strung universal China, strung universal cu afisaj digital China, strung universal cu viteza variabila China, strung cilindric cu comanda numerica China, masini prelucrare tabla China, dispozitiv de crestat tevi China, masina pentru decupat China, masini pentru indoirea metalelor China, masina pentru indoit tevi China, masina pentru refulat si indreptat China, masina de faltuit China, masina hidraulica pentru decupare si stantare China, masina pentru roluit profile China, masina pentru indoit tabla de tip Abkant China, masina pentru roluit tabla China, presa China, ghilotina tabla China, Router CNC China, masina de frezat si gravat CNC China, centru CNC China, masina CNC de taiat cu plasma China, cutting plotter China, masina de gaurit cu talpa magnetica China, masina de gaurit cu coloana China, masina de gaurit si frezat metal China, fierastraie pentru metal China, masini pentru slefuit metal China, masina de gaurit China, masina de alezat China, masina de rectificat China, etc.

 

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupamde : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.