preload

Romasia
Pentru evenimente reusite importa din China!

Pentru evenimente reusite importa din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 20, 2017 at 10:12 AM

Daca doresti să îti începi o carieră în event management, vrei să îti dezvolti propria afacere în domeniu sau ai nevoie să organizezi evenimente pentru compania în care activezi, trebuie sa

analizezi cu atentie cum urmeaza sa iti desfasori activitatea si sa faci o lista cu toate materialele de care vei avea nevoie in acest sens.

 

Conteaza foarte mult sa stii ceea ce iti doresti de la businessul tau si ce vrei sa transmita potentialilor clienti. Desigur, trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte atunci cand alegi decoratiunile.

 

Combinand ideile si dorintele clientului cu originalitatea, creativitatea si profesionalismul tau aveti garantia unui eveniment unic si deosebit. De aceea va recomandam calitate si originalitate la cel mai bun pret!

Fie ca este voarba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau evenimente corporative, decoratiunile garanteaza reusita acestora. Ingeniozitatea elementelor pe care alegi sa le folosesti te ajuta sa creezi decoruri unice și personalizate.

 

Daca faci o scurta cautare pe internet, vei ajunge la concluzia ca cea mai avantajoasa optiune de a achizitiona toate produsele este de a face import din China. Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt foarte avantajoase.

 

Asadar, incepand de la fete de masa, huse, esarfe, naproane, drapaje, accesorii, lumanari, sfesnice, servetele, vaze, boluri, suporturi, arcade, colivii decorative, flori artificiale, accesorii personalizate, numere de masa, litere volumetrice, inele pentru servetele, marturii, cutii de dar,  si chiar pana la masti de carnaval, trebuie sa te gandesti exact de ce ai nevoie.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »