preload

Romasia
Poti importa chiar produse IT si periferice din China!

Poti importa chiar produse IT si periferice din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on September 29, 2017 at 08:32 AM

România prezintă  un potențial ridicat de a deveni o adevărată  forță  în industria IT, sectorul IT având posibilitatea de a fi motorul unei economii viabile. Acest lucru e susținut de numărul mare și de înaltă competență a specialiștilor în domeniu, dar și de numeroasele start‐up‐uri de succes.

În plus, România are cel puțin 3 avantaje pentru a deveni lider în domeniul IT la nivelul Europei de Sud‐Est. . În primul rând,  țara noastră se afla pe locul al cincilea în lume în ceea ce privește viteza de Internet, conform Bloomberg. Mai mult, costurile sunt de cinci ori mai mici decât în statele vestice. Forța de muncă înalt calificată în domeniul IT rămâne, totuși, atuul principal al României

Daca vrei sa iti deschizi propia afacere cu produse It si periferice ti-am pregatit o lista cu cateva dintre produsele noastre: monitoare China, imprimante China, mouse-uri China, tastatura China, scanner China, camera web China, microfon China, tableta grafica China, trackball China, joypad China, joystick China, videoproiector china, boxe audio china, casti audio china, ecran tactil china, memorie USB china, HDD extern china, modem China, dispositive e stocare china, ruter china, switch de retea China, etc

Romasia se ocupa de tot ca tu sa iti primesti bunurile de la fabrica din China chiar la tine acasa. Asiguram toate serviciile de import China ca tu sa nu fii pus in ipostaza rezolvarii problemelor birocratice si de realizare a documentatiei.

Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru operatiunile vamale China, taxe China, asigurari, permise de import sau depozitare. Fara birocratie, fara aranjamente pentru asigurarea containerelor.

Romasia portejeaza interesele partenerilor sai, pe toata durata procesului de import China pana la depozitarea produselor. Vei descoperi ca tarifele sunt mult mai mici precum si prezenta unei transparente absolute inca de la bun inceput, evitandu-se astfel eventualele neplaceri.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »