Romasia – cel mai eficient mod de a importa din China

Daca ai de gand sa importi marfa din China, ai ajuns la locul potrivit, deoarece, firma noastra poate sa te ajute cu toate serviciile de import din China.

Noi iti oferim servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Serviciul nostru de consultanta import China in comertul international poate ajuta atat un importator cu experienta, cat si un importator care este la inceput si are nevoie de ajutor.

Noi ne ocupam de toate detaliile: urmărirea producției la furnizori, documentele vamale, transportul și manipularea mărfurilor, taxe portuare și auxiliare, permise de import, taxe de asigurare a mărfurilor, etc.

Noi ne ocupam de transport, dar si de partea birocratica, pentru ca tu sa nu trebuiasca sa pierzi timp si resurse cu aspecte stresante precum declaratiile vamaletaxetraduceri de documente si zeci de alte hartii ce ar fi necesare pentru legalizarea procesului de import.

Si pentru ca am promis ca sutem alaturi de clientii nostri de la indentificarea fabricantului si pana la ridicarea efectiva a produsului dorit, tot prin intermediul nostru se poate realiza si transportul auto intern, pe traseul dintre vama si destinatia aleasa.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

                

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.