ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA - ROMASIA

ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA

In contextul in care, China a devenit o fabrica mondiala a lumii si o piata deosebit de tentanta pentru achizitii avantajoase de marfuri, derularea afacerilor din China este provocare in adevarutul sens al cuvantului. Mediul de afaceri chinez, stilul dificil de negociere al chinezilor cat si bariera limbii chineze sunt impedimente atunci cand trebuie sa hotarasti cum procedezi vis a vis de achizitia de marfuri, obtinerea preturilor corecte, verificarea calitatii sau livrarea marfurilor din China.
.
Romasia vine cu o experienta indelungata si servicii complete aferente importului, transportului de marfuri din China. Suntem un partener de incredere pentru afacerile pe relatia China-Romania, reprezentand direct interesele clientilor nostri pe acest segment de activitate. Astfel, preluam in sarcina noastra derularea activitatilor specifice achizitie, tranportului si logisticii, contribuind la degrevarea clientilor nostrii de intregul stress aferent importului, livrarilor de marfuri din China.

Atuurile colaborarii cu Romasia sunt potentate si prin operarea de birouri si baze logistice proprii in principalele centre comerciale din Yiwu, Guangzhou, Foshan si Shenzhen cat si de relatiile excelente cu principalii agentii transportatori din Ningbo și Shenzhen.

Echipa multiculturala din China administreaza direct relatiile cu furnizorii si agentii transportatori chinezi, implicandu-se direct in indentificarea furnizorilor, negocierea preturilor pentru marfuri si transport-logistica, termeni de livrare la transportul maritim/ aerian, intocmirea documentelor si formalitatilor vamale. Organizam si coordonam intregul process de livrare a marfurilor din China, direct la usa destinatarului.
In plus, bazele logistice proprii din China ofera avantajul consolidarilor de marfuri in regim de grupaj LCL (pentru incarcaturile de volum mic, sub nivel de container plin) in porturile Ningbo si Shenzhen.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam sa ne intalnim pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.