Romasia – un serviciu rapid si eficient

Rapid si eficient – asa poate fi definit in doar cateva cuvinte serviciul oferit de Romasia, unul dintre cei mai bun comisionari vamali din domeniu. Noi ne ocupam de transport, dar si de partea birocratica, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa pierdeti timp si resurse cu aspecte stresante precum declaratiile vamale, taxe, traduceri de documente si zeci de alte hartii ce ar fi necesare pentru legalizarea procesului de import. Si pentru ca am promis ca sutem alaturi de clientii nostri de la indentificarea fabricantului si pana la ridicarea efectiva a produsului deziderat, tot prin intermediul nostru se poate realiza si transportul auto intern, pe traseul dintre vama si destinatia aleasa de dumneavoastra.

Romasia se ocupa de tot ca tu sa iti primesti bunurile de la fabrica din China chiar la tine acasa. Asiguram toate serviciile de import China ca tu sa nu fii pus in ipostaza rezolvarii problemelor birocratice si de realizare a documentatiei.

Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru operatiunile vamale China, taxe China, asigurari, permise de import sau depozitare. Fara birocratie, fara aranjamente pentru asigurarea containerelor.

In general costurile pentru aceste servicii import China variaza intre 1-3% din valoarea totala a comenzilor. Din pacate, foarte multi oameni platesc prea mult atunci cand executa proceduri de import China. Exista intr-adevar costuri esentiale, cum ar fi taxe vamale China sau fiscale.

Romasia portejeaza interesele partenerilor sai, pe toata durata procesului de import China pana la depozitarea produselor. Vei descoperi ca tarifele sunt mult mai mici precum si prezenta unei transparente absolute inca de la bun inceput, evitandu-se astfel eventualele neplaceri.

Romasia pune de asemenea la dispozitie o linie de containere China si toate serviciile de transport China adiacente: depozitare container, transport rutier, cargo, oferindu-ti solutii de shipping specifice necesitatilor tale.

In ceea ce priveste cantitatile transportate se poate apela la pachetul FCL (Full Container Load) sau LCL (Less Than Container Load, Partajare), in cazul in care marfa ta nu este suficienta pentru a umple un container intreg.

Vom gasi impreuna solutia potrivita. Lasa in grija noastra intregul proces, iar tu vei avea timp sa iti administrezi afacerea.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.