Se apropie Sarbatorile de Iarna!

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, Romasia ti-a pregatit cateva sfaturi de cumparaturi care contine atat idei de cadouri si decoratiuni, cat si ajutor la gasirea celor mai buni furnizori de pe piata chineza. Speram sa regasesti aici produse si servicii interesante, precum si informatii care sa iti fie utile.

Ce ai de facut?

Caută cadourile – Probabil ai aflat pana acum ce cadouri îşi doresc cei dragi, copiii, rudele, prietenii. Caută produsele respective, compară preţurile şi fă de pe acum cumpărăturile.

Alege decoraţiunile de sărbătoare – Decoraţiunile pentru brad, casă şi masa festivă au apărut deja. Dacă încă nu le-ai cumpărat, acum este timpul s-o faci. Asta, tot pentru a evita aglomeraţia din ajunul sărbătorilor. Vei găsi globuri, beteală, figurine din ceramică, instalaţii de pom, coroniţe de brad şi o mulţime de alte decoraţiuni.

Produse recomandate: cadouri China, decoratiuni de iarna China, decoratiuni de Craciun China, decoratiuni pentru brad China, decoratiuni pentru casa China, ornamente China, globuri China, beteala China, figurine din ceramica China, instalatii de brad China, beculete brad China, coronite de brad China, brad artificial China, etc.

Alege sa aduci marfa direct din China, vei economisi multi bani, iar astfel vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.