Servicii de Grupaje - ROMASIA

Servicii de Grupaje

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti! In acest mod, aveti un cost absolut clar si transparent si va puteti face calculele legate de import extreme de simplu. In plus, preluam intreg procesul vamal si va importam marfa, fara ca dvs sa mai aveti vreun contact cu autoritatile.

De asemenea ne ocupam pentru Dvs de : consultanta import China, logistica, identificare furnizori, studii de piata, control de calitate.

Oferim servicii strategice de reprezentare si aprovizionare atat pentru comercianti cu amanuntul, cat si pentru companii medii si mari din Romania si nu numai.

Expertiza, profesionalismul si integritatea au contribuit la reputatia pe care o avem ca si societate de trading, atat pe piata chineza cat si pe piata romaneasca.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

          

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.