Sistem de control in China - ROMASIA

Sistem de control in China

Compania Romasia a construit o rețea eficientă pe întreg teritoriul Asiei ca să vă ofere cel mai puternic Serviciu de Inspecție al Calității în scopul asigurării operațiunilor dvs-tră de import și de producție din China, Sediul European al companiei se află in Arad si Bucuresti, dar mai deținem oficii în Yiwu, Guangzhou , Shanghai, Ningbo, Fuzhou, Guangdong, și Hong-Kong. Datorită acestui lucru, noi putem avea contact direct cu furnizorii. Suntem partenerul dvs-tră ideal pentru operațiunile de gestionare a calității în Asia. Compania noastră este specializată în asigurarea calității, controlului calității, asistenței în domeniul calității. Noi administrăm atât serviciul pentru clienți cât și operațiunile de inspecție a calității din Asia într-un mod centralizat.

Clienții nu ar trebui să-și facă griji în privința comunicării în limba locală sau cunoașterii culturii țărilor din Asia atâta timp cât echipa noastră de profesioniști și inspectori calificați posedă toate cunoștințele necesare în domeniul respectiv.

Noi fiind o companie Europeană posedăm o înțelegere solidă a așteptărilor clienților europeni, și tocmai din acest motiv este mult mai sigur și mai fructuos de stabilit cu compania noastra relații de parteneriat în China. Ținând cont de sistemul de inspecție oferit, stilul de gestiune vestic și cel din Asia, compania noastra reprezintă cea mai bună alegere pentru  dvs-tră in Asia; doar cu noi veți obține un management al calității la nivelul cel mai înalt!

Imagini pentru picture quality system

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.