Transport China Avantaje si Dezavantaje - ROMASIA

Transport China Avantaje si Dezavantaje

Transportul maritim din China nu este exclusiv pentru companiile importatoare de volume mari de produse din China. Cargo cu un volum la fel de mici ca doar un metru cub pot fi transportate împreuna cu marfuri de la alte companii. Cu toate acestea, importul  din China cu ajutorul containerului nu este întotdeauna la fel de scump cum s-ar putea crede, si un container China cu incarcaturi complete rezultate din costurile de transport  China mai mici comparativ cu volume mici.

Romasia firma import China o sa va relateze ce aveti nevoie sa luati în considerare atunci cand faceti un transport din China Romania si va mai aduce la cunostinta  detalii despre doua elemente de baza ale transportului din China, si anume  FCL(Full Container Load) si LCL(Less Than Container Load).

FCL este un standard international ISO referindu-se la un(pe deplin) container China (20 „sau 40”), care contine marfa  pentru un destinatar (un importator). FCL de transport maritim este cel mai ieftin mod de transport pentru importul din China. Cu toate acestea, în scopul de a fi o optiune viabila de transport de marfa China impune importatorului de a cumpara o cantitate destul de mare de produse China.

Avantajele FCL de transport China Romania

  1. Pret mai mic pe metru cub, comparativ cu un volum echivalent sau greutatea încarcaturii transportate de transport aerian sau LCL transport maritim.
  2. Mai convenabil pentru a optimiza cantitatea si ambalare de export pentru a maximiza utilizarea spatiului interior un 20 „sau 40” container.
  3. Nivelul superior de securitate si un risc mai mic de pagube din cauza mai putin de manipulare (încarcare, depozitare temporara, descarcare) din marfa dumneavoastra.

Dezavantaje de transport China FCL

1 Non viabile daca volumul de marfa este de 15 -. 20 mc (Egal cu 50-70% dintr-un „container 20).
LCL este un standard international ISO referitor la marfurile detinute de diferiti destinatari care sunt grupate într-un singur si acelasi recipient. LCL transport China Romania permite importatorilor din China sa expedieze cantitati mai mici de marfa care nu este de un volum suficient de mare pentru a face FCL o optiune viabila. În acelasi timp, aproape întotdeauna mai eficiente decât printr-un transport de marfa China aerian.

Avantajele LCL transport China

  1. Ofera o cale de mijloc foarte accesibila pentru marfuri prea grele pentru transport aerian, dar insuficienta în volum sau în greutate de a face un transfer FCL o optiune non-viabila.
  2. Mai convenabil pentru Cargo Inspectii si costuri mai mici de materiale de ambalare, în cazul în care o reambalare este necesara.


Dezavantaje de LCL transport China Container

  1. Pret mai mare pe metru cub, comparativ cu transporturile FCL
  2. De multe ori o optiune non-viabile pentru un transport China maritim pentru volumele de marfa de peste 15 m (metri cubi), din cauza de încarcare mai mare, descarcare, manipulare si costurile de transport China Romaniape metru cub, comparativ cu FCL de transport maritim din China.

 

 

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.