preload

Romasia
Transport container China

Transport container China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on July 04, 2016 at 13:19 PM

 

Transport container China

Pare a fi foarte dificil pentru noi importatorii din China să ne dam seama de transportul maritim de containere din China . De ce ar trebui să folosim container de transport China ? Cum poti obține oferte de transport container China? Cum poti compara și sa obții o oferta ieftina ? Cum poti alege companiile de transport China maritim expeditor și de transport maritim ? Ce factori influențează prețurile de livrare ?

De ce să folosiți container de transport China?
Transportul din China cu containerul pe mare nu este singura soluție de transport China Romania maritim , dar , practic, aceasta este soluția cea mai populară și ieftină . Mai aveti transportul aerian , maritim și teren de marfă la alegere . Transportul aerian de mărfuri este foarte scump , și, desigur, mai rapid . Containerul de transport China maritim este ieftin , dar va dura în jur de o lună  de zile pentru containerul dvs. pentru a ajunge porturi din Romania . Pentru transportul maritim internațional cantitate , în cazul în care timpul de livrare nu este urgentă , cea mai mare parte vom folosi container China de transport maritim . Se foloseste transportul maritim de teren utilizate în mod normal , atunci când vânzătorul și cumpărătorul sunt în cele două țări legate între ele .

Cum poti obține oferte de transport maritim container din China ?

În mod normal , vom obține oferte de transport China maritim de containere China de transport maritim expeditor , dar în cazul în care cantitatea este într-adevăr destul de mare , puteți contacta companiile de transport China maritim pentru a obține reduceri în continuare  . Pentru oferte exacte , tot ce trebuie să faceți este să contactați informațiile de contact ale expeditorilor de transport China maritim pe site-ul , compara pretul si verifica ceea ce cel mai bun discount puteți obține . De transport maritim expeditor vă va ajuta , de asemenea, la vămuire . Expeditorii de transport China maritim poate ajunge preț în vrac de la companii de transport maritim , cu atât mai mare companiile de transport China Romania maritim expeditor sunt ,mai mult discount minim .

Ce lucruri influențează  stabilirea  prețurilor de transport maritim în China ?

Următorii factori vor influența de prețul de transport China cu un container China :

1 . În sezonul de vârf , prețul container de transport China vor fi extinse în sus .

2 . În cazul în care prețul petrolului merge în sus , prețul de transport maritim merge tot in sus .

3 . Diferite companii de transport maritim au prețuri cu o diferență , de exemplu , Maersk ( companie principală de transport maritim , scump, dar servicii de înaltă calitate , și în mod normal mai rapid decât alte companii de transport maritim ), sunt întotdeauna mai scumpe decât alte companii de transport maritim .

4 . Capacitatea sau scara de companii forwarder . În cazul în care companiile înainte este destul de mare , ei vor fi capabili de a obține cele mai bune reduceri de la companii de transport China maritim , atunci prețul lor va fi mai bună decât companiile expeditor mici . Unele companii de transport China maritim expeditor mijlocii și mici, nu in contact direct cu companii de transport China maritim , deoarece acestea nu sunt suficient de mari , ei contactați marile companii expeditor loc . Și în acest caz , prețul lor este mai puțin competitiv .

 

 

importatorii din China

containere din China

transport container China

container de transport China

Transportul din China, transport China Romania, container China de transport, transport maritim container din China, transport China Romania

Tags: , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »