preload

Romasia
Transport marfa din China, grupaj si container, la pret bun

Transport marfa din China, grupaj si container, la pret bun

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 17, 2016 at 08:26 AM

 

transport marfa din china pret bun

ROMASIA este o firma de transport care ofera clientilor sai servicii de transport maritim de marfuri, inspre si dinspre portul Constanta. Marfa poate fi transportata in containere complete sau in grupaj catre orice port din lume, dar serviciul cel mai competitiv este cel de grupaje China – Romania. Oferim servicii de transport grupaj marfa China – Romania (LCL China – Romania) direct din porturile Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Xingang, Xiamen, Hong Kong, Qingdao. Fiecare transport international se desfasoara sub directa supraveghere a dispecerilor Europrim pentru ca marfa sa ajunga in cele mai sigure conditii la destinatie. Datorita monitorizarii atente a fiecarui transport, din momentul incarcarii marfurilor pana la livrarea finala, clientii nostri se bucura de o comunicare permanenta si eficienta pe toata durata derularii transportului. Transportul international maritim de marfuri se realizeaza in sistemul FULL CONTAINER LOAD – container incarcat pentru un singur destinatar cu toate tipurile de container. Tipurile de containere folosite sunt de 20′ si 40′, standard-universale, open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere. Oferind si servicii complete de transport maritim si multimodal, ROMASIA promoveaza atat servicii de calitate port-to-port, door-to-port, port-to-door cat si door-to-door, beneficiind de sprijinul operational al retelei internationale de agenti de transport international din care face parte.

 

De asemenea, impreuna cu partenerii sai ROMASIA vine in intampinarea nevoilor importatorilor romani cu un serviciu direct de grupaj marfa din Asia, operat de catre agentii nostri din porturile Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Hong Kong si Singapore. La sosirea marfurilor, efectuam degruparea containerelor in depozitul nostru, astfel incat fiecare partida de marfa este vamuita si livrata independent de celelalte, obtinand un timp de tranzit si livrare net superior altor servicii LCL. Am acumulat pe parcursul anilor o experienta deosebita in logistica si transportul maritim si multimodal al diferitelor tipuri de marfa din industria de automobile si aeronautica, cea farmaceutica, industria de confectii cat si cea a bunurilor de larg consum. Oferim servicii de transport marfa grupaj China si preturi transport marfa foarte competitive pentru toate firmele importatoare de bunuri de larg consum din China si Asia.

Transport container din China si grupaj China: Shanghai, Ningbo, Qingdao, Xiamen, Xingang (Tianjin), Dalian, Fuzhou, Foshan, Guangzhou(Huangpu), Jiangmen, Shantou, Shenzen, Shunde, Zhongshan, Zhuhai, Nanjing, Yantian; Hong Kong: Hong Kong;

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »