Transport marfuri China - tipuri de containere - ROMASIA

Transport marfuri China – tipuri de containere

Transportul containerizat de marfuri din China este modalitatea la care se apleaza cel mai des pentru livrraea marfurilor din aceasta zona a lumii. Practic, acesta se realizeaza prin intermediul a 3 tipuri de containere, respectiv :

ct-20-ft

1/. container de 20′ (ft) picioare cu o capacitate de circa 27-28 CBM (metri cubi)

ct-40-ft

2/. container de 40” picioare pentru o incarcatura de circa 55-60 CBM (metri cubi) si

3/. container de 40′ high cube pentru extra volum de circa 65-70 CBM (metri cubi)

In principiu, nu exista diferenta între aceste containere, exceptand capacitatea lor, masurata in CBM (metri cubi).                                                                                                                                                                                          Containerul incarcat este in leasing pe perioada transportului, fiind la dispozitia transportatorului pe parcursul tranzitului pana la destinatia finala. Incarcarea marfurilor se poate realiza fie de catre furnizor, fie de agentul transportator; incarcatura  putandu-se referi la o singura marfa sau o multitudine de marfuri diferite.

La importul din China, se recomanda incarcarea mai multe produse din aceeași zona, solicitand companiei/ agentului transportator sa mearga la diversi furnizori sa colecteze marfurile. Distantele in China trebuie privite in perspectiva, costurile unei consolidari pe distante mari ( Beijing – Gunagzhou) putand fi depasite de cele ale unui transport containerizat pe distante mai mici (Beijing-Shanghai).

Transportul containerizat pe mare sustine tranzitul de marfuri pe distante mari, asa cum este si in cazul lvrarilor din China. Printr-o buna organizare si un minim de control devine simplu si avantajos, de regula fiind necesara implicarea companiilor experimentate in achizitia, transportul si logistica aferente importului de marfuri din China.

Mai multe detalii pe www.romasia.ro

 

 

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.