preload

Romasia
Transport maritim din China

Transport maritim din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on May 30, 2017 at 09:33 AM

Transport maritim containerizat

Oferim servicii de transport  pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, prestand servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.

 

Angajarea transporturilor maritime containerizate se face prin intermediul celor mai bune linii de containere care dispun de nave proprii cu expedieri saptamanale din/catre toate porturile lumii.

 

Cu ajutorul retelei noastre de agenti maritimi din intreaga zona a Asiei, de unde provine cel mai mare trafic de containere la import, va putem colecta marfurile Dvs. din orice locatie interna mentionata si apoi le vom incarca in containere pentru a fi expediate din cel mai apropiat port catre Romania.

 

De asemenea colaboram excelent cu importante agentii de shipping & forwarding care opereaza in cele mai mari porturi ale lumii si cu ajutorul carora vom putea sa expediem marfurile Dvs catre sau din Romania.

 

Pe langa transportul containerizat al marfurilor generale, cu containere Standard de 20’/40’/45′, ne ocupam cu succes si de expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top, Platforme, precum si de transportul marfurilor congelate cu containere frigorifice, tip Reefer.

 

Grupaj de marfa (LCL)

 

Un serviciu colateral al transportului maritim containerizat  FCL, cu o reprezentare  foarte buna pe piata expeditiilor de marfa, il reprezinta transportul maritim in regim de grupaj. Oferim in acest sens serviciu direct de import grupaj din Asia, prin partenerii nostrii din porturile Shanghai si Hong Kong, Ningbo, unde se organizeaza consolidarea marfurilor in containere.

 

Marfurile sunt expediate catre portul Constanta, unde se efectueaza degruparea lor in depozitul situat in incinta portuara, astfel incat fiecare lot de marfa sa fie vamuit si livrat independent de celelalte. Acest serviciu dispune de 3 avantaje competitive in fata altor oferte LCL de pe piata si anume:

 

– un plus de siguranta si o garantie a integritatii fizice a partidei de marfa prin reducerea numarului de manipulari datorita efectuarii formalitatilor vamale de import la Constanta;

 

 

– livrare marfa direct la depozitul/sediul clientilor nostrii dupa incheierea formalitatilor de import la Constanta.

 

Dispunem de asemenea si de serviciul de grupaj cu sosire marfa in Constanta, apoi tranzitare-deconsolidare-formalitati de import in Bucuresti.

Mentionam mai jos porturile de unde se pot livra grupajele de marfa pentru import catre Romania:

 

  1. China: Shanghai, Ningbo, Qingdao, Xiamen, Xingang (Tianjin), Dalian, Fuzhou, Foshan, Guangzhou(Huangpu), Jiangmen, Shantou, Shenzen, Shunde, Zhongshan, Zhuhai, Nanjing, Yantian;                 2. Hong Kong: Hong Kong;

 

Vom acorda toata atentia noastra pentru a va oferi solutii de transport economice si tarife competitive pentru importul sau exportul de marfuri containerizate din/catre orice colt al lumii.

 

Prin promptitudine si eficienta in furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor Dvs. pe tot parcursul fluxului de transport (de la momentul preluarii marfurilor si incarcarea lor in container si pana la livrarea la destinatie), dorim sa mentinem la standarde inalte de calitate serviciile oferite clientilor nostri.

Tags: , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »