Transporturile de marfa din China

Solutiile noastre logistice pornesc din momentul in care produsele parasesc fabrica pana cand ajung in mainile clientului. Activitatile noastre sunt axate pe mutarea comenzilor / produselor intr-un mod cat mai eficient si cu costuri cat mai mici pe intreg lantul de aprovizionare.

 

Fiecare transport international de marfuri din China se realizeaza in functie de nevoi.

 

 

Transport Aerian

Adunam marfa de la orice furnizor din China in depozitul nostru si oferim transport aerian in partide de marfa, cu vama inclusa, la Otopeni. Prin parteneriatele dezvoltate si prin volumele de marfa transportate, putem oferi costuri competitive pentru livrari by air. Nu prestam servicii de coletarie.

 

 

Transport Containerizat

De oriunde din China va preluam marfa si ne ocupam de toate etapele importului si transportului – inclusiv operatiuni vamale sau transporturi locale, pana in depozitul dvs. Toate costurile la vedere, simple si clare! Asiguram transport atat cu container 20’’ – 26 mc, cat si pe container 40’’ – 68 mc, precum si orice alte proiecte special.

 

 

Serviciu de Grupaje/Transport La MC

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti! In acest mod, aveti un cost absolut clar si transparent si va puteti face calculele legate de import extreme de simplu. In plus, preluam intreg procesul vamal si va importam marfa, fara ca dvs sa mai aveti vreun contact cu autoritatile.

 

De asemenea ne ocupam pentru Dvs de : consultanta import China, logistica, identificare furnizori, studii de piata, control de calitate.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.