Unelte de bricolaj

China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din intreaga lume. Asta pentru ca pretul produselor importate din China este cu mult mai mic decat ar putea clientii sa le achizitioneze din tarile lor.

Daca doresti sa importi unelte de bricolaj din China, la cele mai bune preturi, noi te putem ajuta. Iti punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul tau, efectuat in conditii depline de siguranta.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: masini de gaurit, rotopercutoare, polizoare, fierastraie electrice, masini de frezat, rindele electrice, slefuitoare, scule multifunctionale, pistoale de vopsit, masini de amestecat, aparate de sudura, accesorii sudura, articole pentru lipire, compresoare, unelte pneumatice, generatoare electrice, accesorii pentru scule electrice, truse de scule, scule si echipamente atelier, chei fixe, chei tubulare si chei reglabile, clesti patenti, surubelnite si varfuri, ciocane, organizatoare si cutii scule, aparate de masura, menghine, unelte filetare metal, unelte taiere tevi, pile, dalti, spituri, cuie, suruburi, dibluri, lacate, feronerie, cleme si prese, leviere, foarfece tabla, lampi gaz, betoniere, echipamente pentru transport, unelte de taiat gresia si faianta, unelte de zidarie, capsatoare, articole abrazive, , chingi, franghii, lanturi, benzi adezive, solutii intretinere, echipamente de protectie, seifuri, casete de valori, sisteme de aspirare, masini de carotat, utilaje pentru constructii, cantare electronice, cutii postale, scule, unelte tamplarie, etc.

Minimizeaza costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră din China, iti garantează producători de încredere, prețuri și condiții cât mai avantajoase pentru afacerea ta.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China de la identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat.

Firma noastra specializata in import China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

               

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.