Utilaje import China - ROMASIA

Utilaje import China

ROMASIA este o companie cu experienta pe piata Chinei, sediul central in Hong Kong, birouri in China si birouri in Arad si Bucuresti si va ofera cele mai complete servicii profesionale pentru orice import de utilaje industriale, de constructii sau service, salubritate fabricate in China de producatori acreditati pe piata UE. Intermediem importuri orice marfa China la preturi minime.

Intermediem importuri marfa China si oferim servicii si solutii complete de amenajare totala, inclusiv utilare cu produse specifice, a spatiilor care au ca si destinatie:
-Baruri si restaurante;
-Hoteluri si pensiuni;
-Cluburi si spatii agrement;
-Sali de sport si gimnastica.
-Utilaje tehnologice de ultima generatie in orice domeniu

Utilajele si utilarile se pot cumpara inclusiv pe fonduri europene, cu provenienta China, dar achizitionate de la firma noastra din Romania, dupa ce le importam pentru dvs.
Oferim spre vanzare catre toti cei interesati de utilaje China – utilaje agricole si utilaje de constructie China.

Sprijinim clientii nostrii in achizitionarea de utilaje China, asiguraram transportului, vama – absolut tot din China pana in curtea clientului.

Livram orice tip de utilaj din import atat din Uniunea Europeana cat si din China.

Utilaje de constructii China – buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare frontale, incarcatoare telescopice, macarale, buldozere.

Utilaje pentru drumuri si autostrazi de vanzare – cilindrii compactori, gredere, repartizoare de asfalt, freze de asfalt, statii de sortare si concasare.

Utilaje agricole China– tractoare, combine, pluguri, discuri, incarcatoare, prese de baloti, semanatori.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.