Verificarea companiilor chineze pe site-ul Admistratiilor locale de Industrie si Comert din China (AIC) - ROMASIA

Verificarea companiilor chineze pe site-ul Admistratiilor locale de Industrie si Comert din China (AIC)

Modul cel mai sigur de verificare a statutului companiilor cu sediul în China este vizitarea site-urile diverselor administrații locale ale industriei și comerțului (AIC) pentru a verifica daca informațiile de înregistrare declarate la AIC locala coincid cu informațiile inscrise pe licenta de functionare a companiei.
In bazele de date ale AIC-urilor locale se pot gasi informații despre companie referitor la data constituirii, adresa, reprezentant legal, capital social, informații de contact, sfera de afaceri, tipul de afacere, termen de afaceri, performanța la inspectia anuală, etc.

Romasia oferă la cerere servicii de verificari companii în China (inclusiv verificari la nivelul AIC-urilor locale). Aceasta modalitate de verificare este destinata in special clienților care opereaza afaceri mici și nu-si permit o verificare de amploare a companiilor din China.
China vizeaza construirea unui sistem cuprinzător de date despre companiile inregistrate, dar in prezent nu exista un site oficial la nivel național care sa ofere informatii despre companiile din China.                                                              Unele AIC-uri locale si-au dezvoltat site-uri proprii care permit verificarea informațiilor de bază ale companiilor aflate în zonale lor administrative. Cu toate acestea, pot exista si cazuri in care informațiile sunt incomplete, din cauza neactualizarii bazei de date aferente companiilor inregistrate.
Exista si AIC-uri locale care oferă on-line informatii autentice la cererile privind companiiile chineze, respectiv:
• Administrația pentru Industrie și Comerț Shenzhen si
• Administrația pentru Industrie și Comerț Xiamen.
Accesarea site-urilor lor permite accesul la informatii simple despre cine finanteaza compania, reprezentantul legal al acesteia si complete care sunt insa taxate.

Pentru informații suplimentare, vă asteptam pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.