Vizite pentru achizitii din China – cu Romasia – servicii import China - ROMASIA

Vizite pentru achizitii din China – cu Romasia – servicii import China

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt in cautare de modalitati pentru a-si imbunatati afacerile si a controla mult mai bine costurile de achizitie. Daca doriti sa cumparati produse din China, dar preferati sa le vedeti cu proprii ochi inainte de a lua o decizie, atunci puteti opta pentru serviciul de , oferit de Romasia.vizite la fabrici din China

De ce vizite la fabrici din China puse la dispozitie de  Romasia? Deoarece veti putea vizita intr-un timp scurt un numar mare de fabrici chineze, pentru a utiliza eficient timpul pe care decideti sa il petreceti in China.

Clientii din Romania care au apelat la astfel de servicii au vizitat fabrici de excavatoare, fabrici de feronerie, robineti si valve din China, fabrici si magazine cu produse pentru animalele de companie sau au putut vedea o fabrici sau piete de mobilier si lista continua pentru ca piata din China este foarte mare. Aceste vizite la fabrici din China va ajuta sa alegeti cu usurinta exact produsele care va sunt necesare, la preturi extrem de avantajoase. Pe langa vizitele la fabrici, clientii Romasia pot sa faca achizitii din pietele chinezesti, unde gasesc grupate o gama larga de produse si mii de reprezentante ale producatorilor. Piata din Yiwu China de bunuri generale, piata de mobilier si amenajari din Foshan, pietele de electronice din Shenzen sau pietele de haine, imbracaminte si incaltaminte din Guangzhou – toate acestea sunt extrem de accesibile cu Romasia. Asta pentru ca Romasia – servicii import China are birouri in Yiwu si Guangzhou, dar si depozite unde poate aduna si consolida marfa din Yiwu si Guangzhou, Shenzen, Foshan.

De asemenea, Romasia – servicii import China are colegi romani atat in Guangzhou cat si in piata din Yiwu.

 

In functie de segmentul care va intereseaza, veti beneficia doar de intalniri cu furnizori seriosi din China, care pun mare pret pe calitate si profesionalism. Cu Romasia – servicii import China nu veti mai pierde timp pentru a angaja un translator sau pentru a va rezerva un hotel. Astfel, romanii din echipa Romasia Yiwu sau Romasia Guangzhou va ocupa de toate acestea pentru dumneavoastra.

 

Nu doar ca este mult mai usor sa gasiti produsele pe care vi le doriti pentru extinderea afacerii dumneavoastra, dar veti trai si o experienta interesanta, pe meleaguri asiatice. Daca alegeti vizite la fabrici sau piete din China, totul se va desfasura mult mai simplu pentru dumneavoastra. Asadar, va puteti bucura de o sedere cat mai placuta, in timp ce gasiti solutii pentru extinderea propriei afaceri, prin vizitarea celor mai importanti furnizori din China.

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.